Četvrtak, 5 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Pripreme: Alkar slavio u Širokom Brijegu

  Nakon prošlotjednih dvoboja sa Šibenikom, u kojima su zabilježili po pobjedu i poraz, košarkaši sinjskog Alkara treću utakmicu odigrali su u Širokom Brijegu i zabilježili drugu pobjedu u pripremnom periodu.


  Široki Primorka – Alkar 79:85 (16:20; 40:43; 62:64)

  - Advertisement -

  Široki: Mikulić, Šušak, Naletilić 14, Bilinovac 7, Zubac 5, Karačić 2, Novačić 11, Galić 2, Čorić 9, Katić 24, Diminić 4.

  Alkar: Jo. Boban 4, Bilandžić 6, M. Modrić 9, Pavić, S. Modrić 11, Vitali 33, Gaurina 12, Bašić, Svalina 3, Kanaet 6.


  Alkar je u ovom susretu nastupio bez Antonija Bilića (ozljeda gležnja), dok su povratnici u momčad bili rekonvalescenti Martin Bilandžić i Ivan Svalina. U većem dijelu ovoga susreta momčad Damira Milačića bila je bolji protivnik, imala je rezultatsku prednost na svojoj strani, međutim, početkom posljednje dionice uslijedio je pad, što je Široki iskoristio i poveo 71:66. Alkari su tada pojačali agresivnost u obrani, do kraja utakmice sveli Širokobriježane na samo osam postignutih koševa te na krilima raspoloženog Tonija Vitalija upisali pobjedu 85:79.

  Vitali je s 33 postignuta koša bio apsolutno prvo ime utakmice. Nikola Gaurina je dodao 12, a Slavko Modrić 11 poena. U momčadi Širokog Toni Katić je ubacio 24, a Josip Naletilić 14 koševa.

  Prema najavama, ove dvije momčadi ponovno će snage odmjeriti sljedeći tjedan u Sinju.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE