Pripreme: Šibenik bolji od Alkara, Oldenburg od Cedevite

Array

Hrvatski klubovi nastavljaju sa odigravanjem pripremnih susreta. GKK Šibenik je na Baldekinu bio bolji od Alkara dok je Cedevita nakon pobjede nad Oldenburgom u prvom susretu, doživjela poraz u drugom.

Šibenik je protiv Alkara slavio rezultatom 90:81, a susret su odigrali bez ozljeđenog pojačanja Aleksandra Marciuša koji će izvan stroja biti oko dva do tri tjedna. Nakon uvjerljive pobjede u prvom pripremnom susretu protiv drugoligaša Sonik Puntamike, sada su bili bolji od Alkara.

Cedevita je u Poreču jučer odigrala i drugu utakmicu protiv Njemačkog prvoligaša Oldenburga. Nakon što su u petak upisali tijesnu pobjedu u drugom susretu doživjeli su poraz rezultatom 65:77.

Cedevita je igrala bez reprezentativaca Roka Ukića i Luke Babića, a nisu nastupili i Marko Tomas, Ivan Ramljak te Marko Arapović. Veću minutažu u ovom susretu dobili su mlađi, posebno Lovro Mazalin i Ivan Vučić, a susret je riješen u posljednjoj četvrtini koju je Oldenburg dobio rezultatom 13:23. Najbolji u redovima Cedevite bili su Miro Bilan s 17 koševa i devet skokova te Fran Pilepić s 13 pogodaka.

Related Articles