Ponedjeljak, 2 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Pripremna utakmica: Split – Ribola Kaštela

  Iako bi sutra trebalo biti izvlačenja parova A1 lige, naši prvoligaši su još daleko od kompletiranja rostera, a neki još nemaju niti jednu provjeru. Dok se momčadi Zagreba, Vrijednosnica, Zaboka, Jollyja, Alkara, Šibenika i Kvarnera kraće ili duže vrijeme uigravaju, najmanje vijesti dolazilo je iz Križevaca, Slavonskog Broda, Kaštela i Splita.

  - Advertisement -

  Neslužbeno informacije govore da su Križevčani danas odustali od prvenstva, Brođani još nisu odigrali niti jednu utakmicu, a s čim raspolažu prvoligaši s juga moglo se vidjeti u subotnjoj utakmici iz Splita na kojoj se nije vodio zapisnik. Utakmica je igrana nakon velikog pljuska i zbog velike vlage na parketu igrači su bili kao na ledu. Na sreću nije bilo težih ozljeda, ali zbog istegnuća prepone uzrokovano klizanjem Damir Rančić je u drugoj četvrtini završio s utakmicom. Na kraju je bilo 81:75 za Splićane

  Za domaćina su nastupili Srđan Subotić, Ivan Mimica, Ivan Jukić, Josip Jukić, Goran Filipović, Roko Dominović, Josip Matić, Mustapić, Ante Đugum, Ivan Madunić i Petar Madunić. U ekipi Jakše Vulića nedostajao je Stjepan Tešija, Kaštelanin u redovima Žutih.

  Ribola Kaštela je pred zaključenjem rostera. Iz Šibenika je došao na posudbu Mladen Vujičević, 205 centimetara visoki igrač zaštićenog godišta što im otvara prostor kombiniranja petorki s mladim igračem na različitim pozicijama. Protiv Splita igrali su Luka Klarica, Toni Biočić, Nikola Došen, Marin Vručinić, Stipe Tešija, Pavao Blažević, Luka Odak, Bruno Udiljak, Bruno Šipić, Tomislav Roso i Rančić čije igranje u momčadi Stipe Bralića još nije sigurno. Nedostajali su Hrvoje Oršulić i Ivan Rašetina zbog ozljeda.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE