Promjene u prvoligašima, Kalpić potpisao za Hermes

Zagrebački prvoligaški klubovi su u pripremama za nastavak sezone koji će uslijediti utakmicama 12.kola u subotu 19.siječnja. Između dva dijela lige provjerili smo koje su promjene u igračkim rosterima, a prijelazni rok završava večeras u ponoć.

Dubrava kao najbolje plasirani klub (dijeli prvo mjesto sa Jazinama i Sonik Puntamikom) ostala je bez tri igrača koja su činila sastav u prvom dijelu sezone. Klub su napustili Fran Vujić (Zapruđe), Matej Krajačić(Sesvete) i Mihael Šafta, a jedino novo ime je Lovro Kušec koji je pristigao iz drugoligaša Zrinjevca 1937.

Agrodalm prema riječima trenera Joška Garme nije doveo niti jednog igrača, a klub je službeno napustio Franko Kalpić koji je prešao u Hermes Analiticu.

Zapruđe nije značajnije mjenjalo svoj roster, a uz dolazak spomenutog Vujića iz Dubrave klub je napustio Viktor Milošević koji će igrati za drugoligaša Mladost.

Rudeš očekuje borba za ostanak u ligi, a nakon odlaska/povratka Roka Prkačina u Cibonu za nastavak sezone momčad Milana Ličine biti će jača za centra Ivana Perkovića (Bosco) i krilo Filipa Torića (Sesvete).

Related Articles