Srijeda, 8 prosinca, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Prva liga (Ž): Šibeniku pobjeda protiv Požege, Trešnjevka iznenadila Medveščak

  Ovaj vikend započeo je s pobjedama Šibenika i Trešnjevke. Obe utakmice donijele su neizvjesnost, jer je Šibenik pobijedio plus šest, a Trešnjevka s plus devet.

  - Advertisement -

  Medveščak – Trešnjevka 2009 58:67

  Nakon što je Medveščak prošli vikend pobijedio Split, ili drugim riječima – glavnu konkurenciju, ovaj vikend doživio je poraz od Trešnjevke. Medveščak je nakon samo pet minuta igre vodio plus osam, a na kraju prve četvrtine čak 13 razlike, odnosno 28:15. U novih deset minuta i do kraja prvog poluvremena, Trešnjevka je Medveščak ostavila bez koša čak punih osam minuta, te je rezultat s minus 13, smanjila na samo minus jedan (33:32).

  U drugom poluvremenu, Medveščak je uspio držati prednost, sve do zadnje četiri minute utakmice. Tada Trešnjevka uzima “stvar u svoje ruke” te 9:0. U konačnici, Medveščak je zadnje poene upisao četiri minute prije kraja, a Trešnjevka je uvjerljivo slavila s plus devet, 58:67. U redovima domaćina, istaknimo Majstorović s 14 poena, Vojtulek je dodala 12, a Skorić 10. U pobjedničkim redovima, Mühl je ubacila 17 poena, Courtney 16, a dvoznamenkaste su još bile Cassidy s 12 poena te Pavić s 11.

  ŽKK Trešnjevka 2009

  ŽKK Šibenik – ŽKK Plamen Požega 79:73

  U susretu Šibenika i Požege, pobjeda je otišla na stranu domaćina. Sami početak utakmice najavio je neizvjesnost, sve do kraja prve četvrtine, kada se Požega “odlijepila” na plus osam. Šibenik to uspješno stiže, preokreće na svoju stranu, te nakon novih deset minuta ima prednost od plus dva (41:39).

  U drugom poluvremenu, Požega je sustizala svaku prednost Šibenika, sve do kraja treće četvrtine. Zadnje dvije minute, Šibenik radi seriju 10:0, te u zadnjih deset minuta ulazi s rezultatom 67:57. Četiri minute prije kraja, Požega je uspjela stići rezultat (71:71),no pobjeda je ipak ostala na domaćem terenu. Kod domaćina, Borič je zabila 21, Tayra 18, Mihić 11, a po 10 su dodale Chiabov i Vukšić. Kod gostiju, Cauhry je ubacila 22, Hrmić 21, Brittney 13, te Vojvodić 10.

  Sljedeće kolo Trešnjevka ugošćuje Šibenik, Medveščak je gost Brodu na Savi, a Požega igra protiv Zadra na domaćem terenu.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE