Puležani potpisali američkog krilnog igrača

Jučer je potpis na ugovor s Bijeloplavima stavio i Evan Wardlow, 24-godišnji krilni igrač iz Kalifornije, u Sjedinjenim Američkim Državama. Time je na najbolji mogući način zaključen roster trenera Sandra Nicevića, koji će na raspolaganju imati jedanaest seniora i nekoliko priključenih igrača iz omladinskog pogona što mu garantira kvalitetan rad na treninzima i konkretnu konkurenciju za ligaške obveze.

“Kada sam čuo za interes Pule 1981, nisam previše dvojio, čuo sam samo dobre stvari o klubu i gradu” – izjavio je 195 centimetara visoki Wardlow nakon potpisivanja ugovora.

Na terenu ću se odužiti za vjeru koju je klub položio u mene, očekujem uspješnu sezonu, želim ostaviti trag, biti važan kotačić na putu do uspjeha. Svjestan sam da neće biti lako, da svi imaju ciljeve, ali vjerujem da imamo veliku šansu”.

Koronavirus je svoj trag ostavio u svim segmentima života, no život ide dalje.

“Stvari su zaista mnogo drugačije, no mislim da će se situacija polako normalizirati, ljudi će shvatiti kako se nositi s Covidom”.

U nadi da će na tribinama Doma sportova Mate Parlov Bijeloplavi i ove sezone imati u navijačima svog šestog igrača, bivši član Santa Clara University-a i Cal State East Baya, ne dvoji da će gledateljima imati što pokazati na parketu.

“Navijači mogu očekivati igrača koji igra agresivno na obje strane, u obrani i napadu, bit će koševa, bit će asistencija, ali i čvrste obrane. Cilj mi je biti od pomoći ekipi, jedino tako možemo pobjeđivati. Uzbuđenja i pozitivne energije neće nedostajati”.

Related Articles