Srijeda, 4 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Rađa o Pitinu:”Ne možete raditi s nekim tko vam laže”

  Predsjednik stručnog savjeta za mušku košarku i član košarkaške kuće slavnih, Dino Rađa, u intervjuu za grčki portal Contra progovorio je u Ricku Pitinu, odnosno vremenu kada je Rađa bio član Celticsa, a Pitino glavni trener Kelta.

  „Ne možeš raditi s osobom koja ti laže. Kada je došao u Celticse, čuo sam glasine kako se želi riješiti svih igrača. U te četiri godine u Bostonu bio sam među najboljim igračima, stoga sam osjećao da ga imam pravo pitati o njegovom planu s momčadi. Otišao sam do njega i direktno ga pitao hoće li me trejdati. Tada sam imao 30 godina i rekao, ako me želite trejdati, to je u redu, samo mi to recite. Uostalom, to je biznis. Smatrao sam da zbog svega što sam radio s Celticsima zaslužujem znati hoće li me poslati u neki klub koji je kanta za napucavanje.“ – sasvim iskreno priča Dino.

  - Advertisement -

  Ono što je razočaralo Dina je činjenica kako mu je Pitino garantirao da ga neće trejdati, već da će graditi momčad oko njega.

  _
  _

  „Rekao mi je: Ne, Dino. Nećemo te trejdati, želim stvoriti momčad oko tebe. Samo par dana kasnije saznao sam kako sam trejdan u Sixerse, tada najgoru momčad NBA lige. Međutim, ja sam Balkanac i nadmudrio sam Ricka. Rekao sam da me boli koljeno pa mi je dopustio da se vratim u Europu. Da sam želio, mogao sam bez problema pustiti da se taj trejd izrealizira.“ – zaključuje Rađa.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE