Nedjelja, 1 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Radnički odustao od ABA lige

  Kako navodi portal mondo.rs, košarkaši Radničkog definitivno su odustali od igranja u ABA ligi u sezoni 2014/2015. Klub je u velikim financijskim teškoćama i nema 150 000 eura za kotizaciju koju bi trebali uplatiti.

  - Advertisement -

  Sljedeće sezone tako nećemo gledati utakmice iz dvorane “Jezero”, a klub koji je prošle sezone igrao i u drugoj fazi Eurocupa sada će se natjecati samo u domaćem prvenstvu i kupu. Situacija je toliko teška da se čak dovodi u pitanje opstanak kluba.

  Klub iz Kragujevca poslao nam je pismo u kojem obrazlaže razloge odustajanja, a koji su financijske prirode, odnosno izostanak gradske podrške uz zahvalnost što smo ih čekali do posljednjeg trenutka i kakve-takve nade da bi mogli biti dio karavana u sezoni 2014/2015. Očito je puklo na vezi sa Kragujevcem i bez obzira što imaju podršku “Fiata” morali su odustati, izjavio je generalni menadžer ABA lige Roman Lisac.

  Još nije poznato kakva je situacija u Levskom iz Sofije za koji je morao zaigrati i naš Mario Kasun, ali on je s njima raskinuo ugovor jer je vlasnik kluba završio u zatvoru.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE