Četvrtak, 5 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Repeša: Ako netko misli da može ovaj posao raditi bolje, neka se javi

  Bojan Bogdanović nam je na početku utakmice pružio veliku nadu da možemo doći do pobjede protiv Francuza. No, brzo smo stali i posljednja četvrtina nije donijela preokret. Bio je naš najbolji igrač s 27 postignutih poena.

  - Advertisement -

  Nismo bili pravi na ovom prvenstvu. Velike stvari smo najavljivali, na kraju smo izgubili od Europskih prvaka što nije sramota. Mislim da smo otvorili dobro u utakmicu, ušli u tuču s njima, nismo dozvolili te lake poene od kojih oni žive. Opet ta crna rupa koju smo imali kroz grupu i tu su se odvojili. Poslije je bilo teško stizati iako smo došli na taj moj šut gdje smo mogli povesti. Razočarenje je veliko.

  Na upit o uspješnosti ovog Svjetskog prvenstva za reprezentaciju je bio iskren:

  Iskreno smatram ovo neuspjehom jer sam očekivao i od reprezentacije i od sebe više. Nije sramota izgubiti od Europskih prvaka, ali sami smo se doveli u tu situaciju da igramo s njima već u osmini finala.

  Repeša: Razočaran sam

  I Repeša je slično govorio, nakon utakmice protiv Portorika. Rekao je da su ostali dužnici i sigurno ove dvije četvrtine nisu poboljšali dojam.

  Otvorili smo ovu utakmicu zaista fantastično, prije svega defenzivno. Prvih sedam, osam minuta je bio put i način kako se trebala dobiti ova utakmica. Jednostavno nismo zadržali taj ritam i druga četvrtina nije bila na tom nivou. Mislim da je utakmica odlučena u trećoj četvrtini, a na kraju smo ipak imali priliku promijeniti sve.

  Čestitam dečkima na zaista velikoj volji i želji koju su pokazali na cijelom turniru. Pokazali su i danas u posljednjoj četvrtini, kad je bilo sve izgubljeno, skupili smo se, vratili, i imali smo priliku preokrenuti utakmicu. nismo uspjeli, utakmica je otišla na stranu Francuske i ja im čestitam  – rekao je naš izbornik i dodao ocjenu nastupa svoje momčadi.

  Ja osobno nisam zadovoljan. Nisam zadovoljan s rezultatom i mislim da smo trebali bolje izgledati. Imali smo dosta oscilacija an turniru, što je na ovom nivou apsolutno nedopustivo.

  Novinar HRT-a ga je pitao  o njegovoj odgovornosti i mogućoj ostavci. Naš izbornik je oštro odgovorio:

  Neću dati ostavku. Ja ovako i onako nisam radio na ugovor. Ako ima nekog tko misli da može ovaj posao raditi bolje od mene neka se javi.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE