Subota, 23 listopada, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Repeša: Pobijedili smo, ali nismo igrali dobro

  Košarkaši Unicaje u srijedu su ostvarili premijerni uspjeh u ovogodišnjem izdanju Eurolige. U 2. kolu skupine B momčad iz Malage je pobijedila u Poljskoj sastav Prokoma 77-75.

  - Advertisement -

  Teškom je mukom Unicaja uzela pobjedu na parketu momčadi koja je možda i najslabija u skupini. Recimo da je u sastavu koji vodi hrvatski strateg Jasmin Repeša naš košarkaš Krunoslav Simon utakmicu završio s osam poena, šest skokova i dvije asistencije. Luka Žorić je, pak, upisao četiri poena, uz četiri skoka, asistenciju i čak pet blokada.

  Nakon ogleda Jasmin Repeša i nije bio pretjerano zadovoljan viđenim od svojih igrača.

  “Pobijedili smo, ali rekao sam svojim igračima u svlačionici nakon svega da to nije bila uopće dobra partija” rekao je Repeša i nastavio:

  “Ispred nas je još mnogo rada i usavršavanja u zajedništvu. Ovog ljeta smo dobili novih deset igrača, a i ja sam nov, tako da ima mnogo prostora za napredak. Mnogo sam vremena tijekom ljeta proveo s reprezentacijom Hrvatske i stvarno je logično da tražimo još vremena za uigravanje. Lijepo je saznanje da smo dobili, ali samo je rad ispred nas. Vjerujemo u bolje naše predstave iz tjedna u tjedan.”

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE