Roko Prkačin:”Idemo po pobjedu i finale u Zadar!”

Cibona je u podnevnoj matineji HT Premijer lige stigla do pobjede u Dubravi kod Furnira. Trener domaćina Jeronimo Šarin istaknuo je izgubljene lopte kao glavni razlog zbog kojeg njegova momčad nije bila konkurentnija, ali i istaknuo na čemu je temeljito taktiku.

“Cibona je kvalitetnija i skuplja momčad i naravno zasluženo je pobjedila. Mi smo pokušali uzimati neke svjesne rizike kao naprimjer puštati šut Prkačinu. Drago mi je radi naše ekipe da je to ispoštivala i drago mi je radi Prkačina da je pogodio i šutirao trice 5/5. Neka samo tako nastavi u karijeri i daleko će dogurati. Jednostavno, morali smo uzimati neke rizike jer ne možemo sve braniti i Cibona je nivo više od nas. Da nismo imali 27 izgubljenih lopti mislim da bi bili puno konkurentniji.” – rekao je Šarin.

I igrač kojeg je spominjao trener domaćina, Kapetan Cibone Roko Prkačin, poslije susreta je iznio svoje dojmove te najavio da Vukovi sljedećeg tjedna idu po pobjedu u Zadar i finale Kupa Krešimira Ćosića.

“Dali smo sve od sebe. Izvukli smo tu bitnu pobjedu prije polufinala Kupa da učvrstimo samopouzdanje. Dubrava je pružila solidan otpor, na kraju su napravili mali pritisak, no uspjeli smo to izdržati. Sad idemo u Zadar po pobjedu i ulazak u finale!” 

Related Articles