Rozić: Ekipa će se s vremenom dizati

Array

Cibona je uspjela na domaćem parketu svladati goste iz Širokog Brijega. Iako su imali rezultatski zaostatak od sedam koševa prije posljednje četvrtine, Vukovi su povezali konce igre te su na kraju slavili rezultatom 69:63.

Trener Cibone, Veljko Mršić,  istaknuo je obranu ključnom za pobjedu. Zadovoljan je pobjedom usprkos ozljedama igrača.

“Zadovoljan sam s igrom koju su igrači pokazali. Pogotovo s obranom u drugom poluvremenu. Imali smo nesreće s ozljedama – prvo Zubčić, a sada Hamilton s prijelomom prsta. Dobili smo ekipu koja već dugo igra zajedno i koja je veoma dobra. S vremenom će to još bolje izgledati nego u prethodnim utakmicama. Sada ćemo morati igrati s nižim postavama, bit će nam puno teže kada budemo igrali s momčadima koje su fizički jake. Ovu utakmicu nam je išlo na ruku jer su problema s greškama imali Planinić i Šakić. Arapović će sigurno dobiti koju minutu već na sljedećem gostovanju”, kazao je Mršić.

Kapetan Vukova, Marin Rozić, je sretan pobjedom i najavljuje bolja vremena za momčad.

“Sretan sam što smo pobijedili. Ovo nam je druga pobjeda zaredom. Imamo velikih problema s ozljedama i dobro je što smo to nadoknadili. Činjenica je da smo loše počeli, ali drugo poluvrijeme je izgledalo puno bolje, puno čvršće i na kraju smo zasluženo pobijedili. Stvorio se pritisak sa svih strana nakon što smo na početku kiksali. Mi možemo puno bolje nego to sada pokazujemo. Mislim da će se ekipa s vremenom dizati i pritisak je velik”, dodao je Rozić.

Trener Širokog, Ivan Velić, je čestitao domaćinima na pobjedi i nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi na kraju susreta.

“Ne mogu biti zadovoljan jer nismo izdržali. Zaslužena pobjeda Cibone, mislim da četiri minute nismo zabili poen u posljednjoj četvrtini, a obrambeno nismo reagirali kako bi trebali. Dali smo im prelagano da se vrate u meč”, rekao je Velić.

Related Articles