Rozić: Sutra idemo završiti ovo finale

Array

Sutra u 20.00h igra se možda i odlučujuća utakmica finala prvenstva Hrvatske. Cibona je lakše nego je bilo tko očekivao stigla do 2-0 u seriji protiv Zadar i ima prvu meč loptu na domaćem terenu. Kratke izjave dali su Cibonin kapetan Marin Rozić i trener Daniel Lutz.

Uoči sutrašnje utakmice sa Zadrom, kapetan Marin Rozić je izjavio:

“Htjeli smo se naći u ovakvoj situaciji da smo na 2-0 prednosti. Mi sutra idemo završiti ovo finale, ovu sezonu, dat ćemo sve od sebe da to dobro napravimo. Vjerujem da i oni dolaze jako motivirani, no mi držimo sve konce u svojim rukama i nadam se da ćemo pobijediti. Zadar je agresivna i motivirana ekipa, ali mislim da smo mi sad bolja i kvalitetnija ekipa. Andriju Žižića doživljavam kao jednog od najbitnijih igrača ove sezone, daje nam određenu sigurnost, puno znači imati takvog igrača u ekipi, a što je stariji to se čini ko da je sve mlađi, igra sve bolje i bolje. Moram pohvaliti naše navijače koji su nas bodrili u Zadru, stvarno su pravi primjer kako bi navijači trebali izgledati.”

“Momci su karakterno sjajni, vidi se da imamo kvalitetu koju u ovom trenutku prikazujemo. Ono što je najbitnije jest da smo mi na poziciji da odlučujemo, sve ono što Zadar nudi mi moramo proučiti i iz toga tražiti pobjedu. Sve utakmice koje su trebali dobiti ove sezone oni su dobili, tako da moramo zaustaviti taj niz Zadra. Dosta smo vremena proveli na analiziranju Zadra, naš utrošak energije je morao biti vrlo efektivan. Oni su digli agresivnost nakon prve utakmice, no mi smo svugdje našli odgovor na tu njihovu energiju.”, rekao je Lutz

Cibona vjeruje da može osvojiti prvenstvo u trokoraku, a Zadar će s druge strane ići po iznenađenje. Tko će biti uspješniji i hoće li se serija nastaviti i hoćemo li još gledati borbu za prvaka znat ćemo sutra oko 22 sata.

Related Articles