Rusima nakon Kirilenka i Kauna otkazao i Khryapa, Mozgov upitan

Članak ćemo započetu vješću kako je kao što se i nagađalo Fridzon napustio Khimki i utakmica u polufinalu VTB lige bila je njegova zadnja za ekipu iz moskovske regije. Fridzon je odličan bek šuter i kako kaže njegov agent na stolu ima dvije ponude. Najvjerojatnije će potpisati za najvećeg rivala ekipu CSKA iz Moskve.

U drugom dijelu ovog kratkog članaka donosimo obavijest kako nema kraja problemima Rusa. Nakon što im je otkazao Kirilenko jedan od ponajboljih europskih igrača u ovom trenutku i Sasha Kaun centar moskovskog CSKA još jedan igrač iz te ekipe otkazao je svoj nastup.

Riječ je o iznimno polivalentnom visokom krilu Victoru Khryapi. On je rekao da nakon dva ljeta igranja za reprezentaciju ovo želi uzeti odmor kako bi mogao biti spreman za sljedeću klupsku sezonu. Nešto slično našem Zoranu Planiniću.

Rusima možda nastup otkaže i NBA centar Timofey Mozgov koji je rekao da ako potpiše ugovor s nekim NBA klubom na vrijeme da će tada igrati na Eurobasketu u Sloveniji, a ako se to ne dogodi neće ga biti tamo