Utorak, 22 lipnja, 2021
More

  Ne propustite

  Šarić: Pobjeda ne bi smjela doći u pitanje

  U Ciboninom press centru dan uoči polufinalne utakmice prvenstva Hrvatske protiv Šibenskog Jolly JBS, javnosti su se obratili kapetan ekipe Marin Rozić, Dario Šarić, trener Danijel Lutz te predsjednik kluba Ivica Lovrić.

  Marin Rozić najavio je utakmicu: “Jedva čekamo sutrašnju utakmicu. Jolly JBS je dobra i mlada ekipa  puna energije i nećemo imati nimalo lak posao. Oni su karakterom pokazali da spadaju među četiri najbolje ekipe. Dobro je da smo svi zdravi nakon utakmice s Cedevitom i možemo obećati jednu odličnu Cibonu. Jolly je bio sretniji u tom našem porazu prije dva tjedna, ali mislim da smo mi bolji.”

  Dario Šarić također je bio sličnog mišljenja: ” Moramo ući agresivno u utakmicu i igrati kao da igramo protiv Cedevite i onda naša pobjeda ne bi smjela doći u pitanje.”

  Trener Danijel Lutz bio je malo oprezniji, ali također optimističan: “Izjave mojih igrača mi ulijevaju optimizam uoči utakmice. Prisjećanja na poraz od Jollya su mi još gorka. Prije svega imali smo u dvije utakmice s Šibenčanima 17 izgubljenih lopti i 12 napadačkih skokova u Zagrebu. Ukoliko momčad bude imala kontrolu skoka kao protiv Cedevite te dobru reakciju na zonsku obranu Jollya onda su nam šanse za pobjedu velike.”

  Za kraj se obratio i predsjednik Cibone Ivica Lovrić: “Kada smo planirali sezonu prije desetak mjeseci nismo planirali da ćemo osvojiti kup i biti prvi na tablici, a to je razlog više da budemo zadovoljni. Tako da mogu čestitati treneru Lutzu i igračima. Naravno da prvo mjesto u ligi nas gura kao favorita za naslov u doigravanju, ali imperativa nema. Želja nam je da u doigravanju imamo atmosferu u dvorani kao prošle godine i da napravimo jednu uvertiru predstojećem EP u Sloveniji.”

  Utakmica je na rasporedu u subotu u 20.00 sati u Draženovom domu.

  zadnje objave