Neslužbeno: Šarić se dogovorio s Efesom!

Array

Kako javlja portal Eurobasket.com, naš Dario Šarić je dogovorio sve uvjete za potpisivanje ugovora s najbolji turskim klubom Anadolu Efes iz Istanbula. Detalji dogovora zasad nisu poznati, ali prema izvorima unutar istanbulskog kluba, čini se kako su sve uključene strane oko ove sapunice došle do zajedničkog rješenja.

Zasad je nepoznato što će biti sa Šarićevom eventualnom posudbom u KK Split za ovu sezonu. Pretpostavlja se da će se uskoro puno više saznati o uvjetima dogovora našeg talentiranog košarkaša i turskog kluba, pa tako i o mogućoj posudbi Splitu, koju po nekim tvrdnjama još može osporiti njegov bivši klub Zagreb.

Podsjećamo, pitanje oko Šarićevog novog kluba aktualno je već mjesecima, a nakon što je FIBA donijela odluku o odšteti od 550 tisuća eura koju bi Šarićev novi klub trebao isplatiti Zagrebu pojavilo se nekoliko špekulacija gdje bi veliki hrvatski talent mogao nastaviti karijeru. Čini se da je Efes na kraju bio najkonkretniji, ali još uvijek čekamo i službenu potvrdu ove informacije.

Related Articles