Saša Pavličić podnio je ostavku, više nije Disciplinski sudac ABA lige!

Saša Pavličić Bekić jutros je javno obznanio svoju odluku kako u novoj sezoni više neće biti Disciplinski sudac ABA lige nakon što je protekle tri sezone obavljao tu dužnost.

“Prvi sam Disciplinski sudac u povijesti ABA lige i protekle 3 sezone uživao sam u poslu koji smo zajedno radili. Dužnost Disciplinskog suca je da svojim odlukama bude nepristran i omogući pravilnu primjenu Disciplinskog pravilnika. Kad sam postao Disciplinski sudac nisam znao što me točno čeka, jer radi se o ligi 6 država i moram vam svima zahvaliti, budući ste mi svojim radom i ponašanjem itekako olakšali posao. Gdje god da sam došao na utakmicu, osjećao sam se kao domaćin i bio sam ponosan da sam dio ove velike priče, što ABA liga i jest. Učili ste vi od mene i ja od vas i to me čini sretnim i ponosnim. Niste naravno uvijek bili zadovoljni mojim odlukama, ali sam nastojao biti nepristran i pokušavao da moje odluke budu ujednačene. Posebna mi je čast ukazana kad ste mi u ljeto 2019. dopustili izraditi Disciplinski pravilnik ABA lige te postaviti standarde kojih se i danas moraju pridržavati svi u ABA ligi. Međutim, došlo je vrijeme da se rastanemo bar na neko vrijeme, a nadam se da ćemo u bliskoj budućnosti surađivati na jedan drugi način te da ću svojim radom i nadalje raditi na probitku ABA lige. Puno prijatelja sam stekao kroz ove godine rada u ABA ligi i isticati sad nekog, bilo bi od mene krajnje nekorektno. Stoga vam želim da nastavite živjeti ABA ligu i da pomognete novom Disciplinskom sucu kao što ste to pomagali i meni. Zahvaljujem vam svima na prekrasnoj suradnji.”

 

Saša Pavličić Bekić ne krije kako grupacija Aleksandra Petrovića i dalje radi na pregovorima oko potencijalnog ulaska u Košarkaški klub Cibona. Insinuira li nam ovim potezom Saša kako su pregovori pri kraju i kako bi uskoro mogli saznati rasplet sitaucije, ostaje nam za vidjeti.

 

Related Articles