Shane Larkin:”Igrao bih za Hrvatsku, razgovarao sam o tome sa Simonom”

Array

Larkin je trenutno s Efesom na Zadar Basketball Tournamentu, gdje je otkrio da ne bi imao ništa protiv igranja za Hrvatsku. Larkin je suigrač hrvatskog Krune Simona i čini se da je tu potekla ta ideja.

”Upravo sam na jučerašnjem ručku razgovarao o tome s Krunom. Mogu reći da sam definitivno otvoren za tu ideju”, rekao je za Basketball.hr

”Definitivno bi bilo lijepo nastupiti na Olimpijskim igrama. To je san svakog sportaša. Naravno da bi preferirao nastup za SAD, no s obzirom na situaciju definitivno sam otvoren i za ideju da nastupam za Hrvatsku. To je nešto o čemu bi tijekom ove sezone morao dobro razmisliti. Puno je faktora koji se moraju poklopiti i trebao bi čuti od odgovornih osoba što bi se očekivalo od mene. No ideja je svakako zanimljiva”, dodao je.

Hrvatska je najtanja baš na poziciji playmakera, na kojoj je Larkin dokazana klasa. Prošle sezone Efes je odveo do finala Eurolige; CSKA je bio bolji, ali Larkin je bio najbolji strijelac utakmice s 29 poena, dok je u polufinalu Fenerbahčeu utrpao 30.

Related Articles