Nedjelja, 24 listopada, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Šibenik nagradio svoje reprezentativce

  Ženski i muški košarkaški klub Jolly ukazao je čast svojim igračicama i igračima koji su ovo ljeto branili boje reprezentacije Hrvatske. Svečani prijam, koji se dogodio u vodičkom hotelu Olympia, bio je prilika da se Šibenik zahvali Antoniji Mišura, Luci Ivanković, Tomislavu Gabriću i Josipu Gulamu na rezultatima što su ih postigli u dresu reprezentacije Hrvatske i što su na najljepši način predstavljali šibensku košarku.

  - Advertisement -

  Podsjetimo, Mišura i Ivanković sudjelovale su na Olimpijskim igrama u Londonu, a Gabrić i Gulam donijeli su svjetsku brončanu medalju sa selekcijom U17 dok je Gabrić s U18 europski šampion.

  U ime Jadranske banke, sponzora ovih šibenskih košarkaških klubova, predsjednik Kluba Mirko Goreta uručio im je novčane nagrade, a čestitke su im uputili i njihovi treneri Edi Dželalija i Anđelko Matov te gradonačelnik Šibenika dr. Ante Županović.

  “Lani smo imali jednu, a ove godine tri medalje – jedno zlato i dvije bronce”, naglasio je Mirko Goreta. “Slavimo sudjelovanje naših košarkašica na Olimpijskim igrama. Nadam se i gotovo sam siguran da će nas naši mladi košarkaši i košarkašice Jollyja svake godine nanovo ugodno iznenađivati.”

  “Mi smo svoj cilj ostvarili samim plasmanom na Olimpijske igre”, rekla je Luca Ivanković. “Ostvarile smo i jednu pobjedu. Normalno je da nam je žao što se nismo uspjele kvalificirati u drugi krug, ali što je, tu je.”

  Ističući kako je sretna što šibenska mladost vraća šibensku košarku tamo gdje joj je i mjesto, prigodne nagrade šibenskim reprezentativcima uručila je i Biserka Petrović majka hrvatske košarkaške legende Dražena Petrovića.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE