Šibenik novi A1 ligaš, Škrljevo prema dodatnom razigravanju

Array

Čakovec je odigrao još jedan produžetak, peti u ovim kvalifikacijama. Nakon što su prošli puta nakon tri dodatna vremena poraženi od Hermes Analitice, danas su slavili protiv Belišća.

Šibenik je tako postao i službeno novi član A1 lige, a Belišćani su ovim porazom gurnuli Škrljevo prema dodatnom razigravanju s pretposljednjim iz Lige za ostanak, najvjerojatnije s Križevcima koji su večeras izgubili u Osijeku. Za to im treba domaća pobjeda protiv Analitičara uz poraz Slavonaca protiv Šibenika.

Portal Crosarka čestita Građanskom košarkaškom klubu Šibenik na ulasku u naš najviši stupanj natjecanja.

[rezultat id=374]

U do kraja neizvjesnoj utakmici Belišće je uglavnom sustizalo zaostatak, a u završnici regularnog dijela imali su priliku da pobjede minimalnom razlikom. Međutim, Kristijan Preglej je ubacio samo jedno slobodno bacanje i propustio dovesti goste do slavlja i skoro sigurne druge pozicije u ovim kvalifikacijama.

U produžetku je Luka Prprović sa pet vezanih poena podigao razliku na osam koševa, a prvu pobjedu je potvrdio Stjepan Kranjčec.

Odličan je bio Prprović s 23 poena i 18 skokova te Matija Novak koji je ubacio 16 i skočio 20 puta. Kod gostiju Marko Soldo i Preglej su postigli po 15 poena, a Hrvoje Čamagajevac je upisao 10 asistencija.

Related Articles