Petak, 27 svibnja, 2022
More

  Šibenka potpisala Robert Kujundžića!

  Ekipa koja trenutno uz Alkar i Furnir dijeli posljednje mjesto, Šibenka, dovela je veliko pojačanje u borbi da sezonske vode preokrene na svoj mlin! Robert Kujundžić, prema ukupnoj valorizaciji drugi najkorisniji igrač prošlogodišnje Premijer lige ipak neće karijeru nastaviti u rumunjskoj Miercurei Ciuc, kao što je bilo najavljeno u kolovozu ove godine. Robert je najbolji period u prošloj sezoni igrao kada su se Clarance i Ćelebić ozlijedili te je u pet utakmica bio na prosjeku od 25.6 poena i 6.6 skokova, dok je cjelokupnu sezonu igrao na prosjeku od 16 ubačaja i 6.4 skoka.

  27-godšnjak koji osim iskustva igranja najelitnijeg košarkaškog natjecanja u Hrvata ima i inozemno iskustvo koje je gradio tokom igranja u Njemačkoj za BG Aschersleben Tigerse i Dresden Titanse, biti će veliko pojačanje u sezoni koja je već uzela maha, a povodom dolaska u Šibenu izjavio je: “Sretan sam što sam dobio priliku igrati za Šibenku i zbog toga sam jako uzbuđen. Jedva čekam da se priključim ekipi. Što se tiče momčadi i trenera, njih većinu znam, susretao sam se s njima na utakmicama i nadam se da ćemo se što prije i što bolje upoznati. Protiv trenera Milačića sam nekoliko puta igrao, ali ovo je prvi puta da ćemo surađivati, nadam se da ćemo imati dobru suradnju. Što se tiče mene mojih očekivanja nadam se da ću što prije sa ekipom početi ostvarivati dobre rezultate i da ćemo na kraju imati dobru i uspješnu sezonu.”

  Trener Damir Milačić sigurno nakon što je sezonu HT Premijer lige otvorio s omjerom 0-3 ‘lakše diše’ dolaskom jednog od ponajboljih imena u domaćem natjecanju prošle godine na Baldekin. Za službenu stranicu GKK Šibenke istaknuo je: “Ja sam zadovoljan da smo dobili igrača koji pokriva pozicije 2/3 i 4. On je polivalentan, iskusan i on je netko tko nam sigurno može popraviti “krvnu sliku”. Uz sve to, dobit ćemo i još jednog igrača koji može imati zavidnu minutažu,  koji može dosta pomoći na terenu da nismo kratki sa rotacijom.”

  FOTO: KK Vrijednosnice Osijek

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave