Široki gostuje u Sarajevu

Danas od 17 sati u Sarajevu, točnije na Grbavici u dvorani “Novo Sarajevo”, Široki gostuje kod Sparsa u drugoj utakmici finalne serije. U prvoj utakmici odigranoj u dvorani Pecara pred 3000 gledatelja, Široki je slavio rezultatom 77:66 te poveo sa 1-0 u finalnoj seriji.

Jučer je u prostorijama kluba iz Sarajeva održana i press konferencija, gdje se novinarima obratio trener domaćih Marko Trbić:

“Prije svega želim reći da je u četvrtak bila jedna dobra utakmica. Držali smo se do pred sam kraj, a na kraju smo pali. Široki je zasluženo došao do pobjede. Mi već sada razmišljamo kako da u nedjelju odigramo bolje. Imamo razloga za optimizam i nadamo se poravnanju finalne serije na 1:1. Mi se nemamo razloga predavati nego učiniti sve da seriju izjednačimo, te na kraju prvi dođemo do tri pobjede”, kaže Trbić i dodaje:

“Oni su odigrali jako dobru obranu, a sigurno da im je i publika dala dodatni motiv jer je dvorana bila puna. Možda je baš to prevagnulo. Ja bih volio vidjeti punu dvorana i na Grbavici u nedjelju. To bi iscrpilo svu energiju iz nas, čak i više nego što je imamo”, kazao je Trbić.

Na trenerove riječi nadovezao se i igrač Almir Hasandić koji dodaje kako su previše počeli griješiti što se više bližio kraj utakmice:

“Mi smo igrali dobro nekih 35 minuta u prvoj utakmici. Prije svega bih krenuo od sebe. Izgubio sam koncentraciju. Ipak, mi smo optimistični, idemo po pobjedu, pa kasnije i break. Naš cilj je naslov prvaka, dat ćemo sve od sebe da tako i bude” podvukao je i završio.