Široki potpisao prva dva pojačanja

Array

Nakon što je HKK Široki napustila gotovo cijela prošlogodišnja početna petorka, Širokobriježani su prionuli poslu i odlučili ostaviti trag i na rubrici “dolasci”. Podsjetimo, Široki su napustili Jakov Vladović, Fran Pilepić, Dino Butorac i Colemana Collins, a dovođenjem iskusnih Marka Šutala i Vedrana Morovića pokušat će se ispunuti rupa napravljena njihovim odlaskom.

29-godišnji šuter Marko Šutalo prošle tri sezone odigrao je u Hemofarmu upisujući 7,4 poena u prosjeku, a hrvatska publika upamtila ga je po nekoliko vrhunskih partija koje je pružio protiv naših klubova u ABA ligi. Dolaskom Vedrana Morovića, koji se prošle sezone nije pretjerano naigrao u Zagrebu, Široki je riješio većinu briga na vanjskim pozicijama. Morović se tako nakon godine dana ponovno vraća u Široki Brijeg, u kojem je fantastično “izgurao” sezonu 2010/2011, sa 15,2 poena i 4,3 asistencije u prosjeku.

Od ostalih vijesti vezanih za klub, vrijedi istaknuti kako će mladi Ivan Ramljak gotovo sigurno potpisati za Cibonu, a konačno zeleno svjetlo se očekuje čim Vukovi uplate odštetu na širokobriješki račun. S druge strane, čini se kako bi u klub trebao stići i 26-godišnji centar Jozo Brkić (14,6 poena i 7,5 skokova u BiH prvenstvu), no službene potvrde o njegovom potpisu još uvijek nema.

Related Articles