“Sjećanje na Dražena 2017”- Sjajan turnir na Baldekinu

Array

Proteklog vikenda Šibenik je na dostojan način obilježio rođendan najvećeg igrača koji je ikada zaigrao na Baldekinu – Dražena Petrovića. Dvodnevni turnir mlađih kadeta ponudio je opuštenu atmosferu, prijateljske odnose te sjajnu igru. Nije nedostajalo ni rezultatske napetosti pa su na kraju čak tri od četiri ekipe završile s istim omjerom.

Na turniru su nastupali domaći mladići iz ŠK Dražen Petrović, odlične ekipe KK Split i KK Zadar te riječki KK Kvarner. Sistem turnira je bio da svaka ekipa igra međusobno. Prvoga dana turnira gledali smo dvije zaista izjednačene i dramatične utakmice do samog kraja. Prvo su Splićani na samom kraju preokrenuli Zadrane da bi odmah u sljedećoj utakmici Zadar na sličan, ali još neizvjesniji način slavio protiv ŠK Dražen Petrović. Split je nakon prvog dana imao stopostotan učinak, no momci pod vodstvom Hrvoja Marina poraženi su u posljednjoj utakmici turnira od ŠK Dražen Petrović te se stvorio krug gdje su tri momčadi bile na omjeru od dvije pobjede i jednog poraza. Zbog najbolje koš-razlike prvo mjesto pripalo je domaćinima, drugi je završio Zadar, a treće mjesto je zauzeo Split. Posljednji je bio Kvarner koji je upisao tri uvjerljiva poraza.

Bio je to jako lijepi vikend na Baldekinu gdje smo mogli vidjeti ponajveće talente 2003. godišta i mlađe hrvatske košarkaške nade. Evo i svih rezultata “Sjećanja na Dražena 2017.”:

ŠK Dražen Petrović : KK Kvarner 71:54
KK Split : KK Zadar 73:64
ŠK Dražen Petrović : KK Zadar 78:80
KK Split : KK Kvarner 97:71
KK Zadar : KK Kvarner 74:56
ŠK Dražen Petrović : KK Split 73:54

Related Articles