Srijeda, 1 prosinca, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Škrljevo nadigralo Alkar

  U 18.kolu HT premijer lige Košarkaški klub Alkar dočekao je Košarkaški klub Škrljevo. Domaćini zauzimaju deseto mjesto na tablici s omjerom 5-11, dok su gostujući igrači šesti. Njihov omjer na tablici je 10-6. Dok Škrljevo ima visoke šanse za playoff, Alkar je u borbi za opstanak. Bodovi su, u svakom slučaju važni i jednom i drugom klubu.


  Alkar-Škrljevo 72:81  (11:13, 13:30, 30:17, 18:21)

  Vuko 16, Booth 24, Graf15 ; Konjević 24, Šarac 13 


  - Advertisement -

  Prva četvrtina igrala se u egalu. Iako je Škrljevo vodilo većinu vremena, Alkar nošen svojom publikom nije posustajao. Škrljevo nakon prve četvrtine ima vodstvo od samo dva poena. Rezultat nakon prve četvrtine je 11:13.
  U prvoj minuti druge četvrtine Škrljevo se čini nezaustavljivo. Samo u toj minuti zabija sedam poena što trenera Nevena Plantka navodi na time-out u nadi da će razbuditi igrače. Davor Konjević najraspoloženiji je u igri Škrljeva, dok Dajuan Graf ne odustaje i svojim poenima pokušava probuditi uspavane igrače Alkara.
  Domaćini se ne uspijevaju probuditi. Konjević i dalje nastavlja sa sjajnom igrom, potičući i ostatak momčadi da se opuste. Na odmor se ide rezultatom 24:43.

  Domaćini dobro koriste predah. Napokon se bude u trećoj četvrtini i daju do znanja Škrljevu da ipak neće tako lako doći do pobjede. Treća četvrtina završava rezultatom 54:60. Odgovor na pitanje čija će koncentracija popustiti donosi nam zadnja četvrtina.
  Vidljiv umor i pad koncentracije domaćina doveo je goste do šuterske rapsodije. Domaćini ne uspijevaju dostići prednost gostiju te utakmica završava rezultatom 72:81.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE