Škrljevu nužno potrebna pobjeda protiv zakuhtalih Vrijednosnica Osijek

U 13. kolu HT Premijer lige će košarkaši Škrljeva ugostiti Vrijednosnice Osijek, koje su u uzletu nakon velike pobjede protiv Cedevite u prošlom kolu. Pogled na ljestvicu Premijer lige nije ugodan za Škrljevo, na pretposljednjem su mjestu sa samo tri pobjede iz 12 prvenstvenih susreta.

Krilni centar Tomaž Bolčina, povremeni reprezentativac Slovenije, koji je nedavno pojačao Zelene iz Škrljeva je ozlijeđen, dok je Karlo Uljarević debitirao protiv Cibone prošli tjedan.

Škrljevu je ovaj susret jako važan da izađu iz rezultatske krize i povrate samopouzdanje. Kapetan Škrljeva Josip Barnjak je pred utakmicu, koja će biti u izravnom prijenosu na televiziji u intervjuu riječkom Novom listu izjavio:

Televizijske kamere ne bi trebale predstavljati problem, prošli su ti dani, već motiv više. Nije ugodno jer smo pretposljednji, ali momčadi ispred nas su na dvije, tri pobjede, sve je to dohvatljivo, samo treba krenuti. Nadam se da će to biti protiv Osječana. Slijedi nam nekoliko domaćih utakmica protiv “al pari” suparnika, u kojima moramo vratiti taj domaći teren, osvajati bodove. Osječani su u naletu, dobili su Cedevitu i dolaze puni samopouzdanja. No, skautirali smo ih i znamo gdje ih trebamo napasti. Nadam se da će to danas dobro izgledati. Polako slažemo igru poslije dolaska Uljarevića, sve to bolje izgleda. Žao nam je što je Bolčina ozlijeđen, sada se pod košem Ušić mora pokazati. I ne samo on. Svi moramo biti na sto posto da bismo dobili.

Susret je na rasporedu u 18 sati, uz izravan prijenos na televiziji Arenasport2.

Related Articles