VIDEO: Škrljevu visoka pobjeda za povratak samopouzdanja

Array

Furioznom trećom četvrtinom, s postignuta 38 poena, Škrljevo je osiguralo sigurnu pobjedu protiv gostiju iz Ludbrega. Škrljevčanima nakon predstojećeg gostovanja u Borovu naselju ostaje još utakmica protiv Kaštela koja bi mogla odlučivati o drugoplasiranom, ekipi koja će razigravati za A1 najvjerojatnije sa Slavonskim Brodom.

[rezultat id=740]

Tek u posljednjim minutama prvog dijela domaćin je napravio osjetnu prednost. Od 13:13, koje je tricom u 7. minuti postavio Luka Prprović, Škrljevo je do kraja četvrtine ubacilo 14 dok su gosti postigli samo četiri za dvoznamenkastu prednosti prvaka Zapada. U drugoj četvrtini tricom Marka Prolete Grafičar je na kratko smanjio na samo pet koševa minusa dok je Zlatko Štefan u posljednjoj minuti, sa slične udaljenosti, odveo svoju ekipu na odmor sa samo -8.

U sljedećih deset minuta taj zaostatak narastao je još za 21 koš i visoka pobjeda momčadi Zorana Dragojevića nije bila upitna.

Kod pobjednika pet igrača je imalo dvoznamenkasti učinak. Franko Filipović, prvi strijelac kvalifikacija, je upisao još jedan double double, 25 koša (89% za 2), 11 skoka, sedam asistencija uz valorizaciju 35. Marino Kučan je postigao 22, Nikica Šljuka 17, Igor Trbović 14, a Marko Milekić 11 (9sk).

Grafičar u subotu u 18 sati čeka u Ludbregu Kaštelane, a Škrljevo sat kanije počinje utakmicu u Vukovaru. Uz statistiku uživo na našem portalu.

Related Articles