#234

Skroče: Neka Jolly isplati sve što je Zadar dužan i može u ABA ligu

Čelnicima Zadra već bi stvarno bilo vrijeme obuzdati sportskog direktora kluba, Branka Skroču da malo pripazi sa izjavama koje daje za javnost jer mu se već svi u košarkaškim krugovima smiju. Novu nepotrebnu izjavu, točnije odgovor vlasniku Jollya iz Šibenika na njegov komentar da su već ove sezone spremni zamjeniti Zadar u ABA ligi dao je Sportskim novostima.

Na opasku novinara Sportskih novosti, da su iz Jollya već ove sezone spremni zamjeniti Zadar u ABA ligi, Skroče je dao sljedeći odgovor:

“Vrlo rado ću dignuti ruku za takav prijedlog, ali isključivo pod jednim uvjetom! Kad gospodin Stojanović isplati sve što će Zadar trebati isplatiti vjerovnicima nakon što završi predstečajni postupak. Tada će se znati do u lipu koja je to svota, pa ako bi tad Stojanović isplatio sve te obveze, ja bih glasovao da njegov Jolly uđe u ABA ligu.“

Skroče je trenera Zadra pronašao tek 10 dana nakon što su službeno počele pripreme, a sada mu predstoji veliki zadatak da Zadru nađe igrače, samo ove sezone nema taj luksuz da toliko promašuje kao prošle godine s Ervinom, Allenom i Burgasonom.