Slaven Rimac: Loše smo se predstavili

Array

Dvije utakmice, dva poraza. I dok su protiv Krke Cibosi utakmicu učinili neizvjesnom, protiv Partizana su bili svih 40 minuta u podređenom položaju. Nije bilo ni kraćih perioda igre gdje su mogli nagovijestiti bolje mečeve u sljedećim ABA ogledima.

Trener Slaven Rimac vjeruje da će s vremenom sve izgledati bolje, ključ napretka vidi u kvalitetnijim treninzima.

Loše smo se predstavili u dosadašnjim utakmicama no treba nam vremena i vjerujem da će naša igra iz utakmice u utakmicu izgledati bolje. Nisam opterećen rezultatom jer on dolazi kao posljedica kvalitetnog treninga i kvalitetne igre i mi to moramo pronaći. Zadovoljan sam odrađenim treninzima u posljednjih nekoliko dana pa vjerujem da ćemo već u sljedećoj utakmici pokazati bolju igru.

Slijedi Mega Vizura, ekipa koja ima polovičan učinak. Pobijedili su MZT, a izgubili prošlo kolo protiv Levskog. Eventualna pobjeda protiv ove napadačko orijentirane momčadi bi mogla imati duplu vrijednost.

U sljedećem kolu čeka nas mlada i talentirana ekipa Mega Vizure koja je nakon poraza od Levskog željna novog dokazivanja pred domaćom publikom. Siguran sam da nam neće biti lako no doći ćemo spremni i dati sve od sebe.

Filip Krušlin zbog istegnuća ligamenata propustit će i ovu utakmicu, a umjesto njega u Sremsku Mitrovicu putuje Nik Slavica (1997). Njegov potpuni oporavak se očekuje kroz par dana.

Susret je na rasporedu u ponedjeljak u 20:30 sati.

Related Articles