ABA liga: Više igrača na listi ozlijeđenih, Bogdanović u Partizanu

Array

Nekoliko igrača će propustiti utakmice trećeg kola koje se igraju od subote do ponedjeljka. Cedevita i Cibona neće igrati kompletni dok će Zadrani u Višnjiku u punom sastavu krenuti po drugu pobjedu.

Roko Leni Ukić se nije do kraja oporavio i skoro sigurno neće nastupiti u subotu protiv Partizana. Mladi Lovro Mazalin je na listi, od prošle utakmice nije bio na treninzima. I Trener Jasmin Repeša će zbog virusne upale pluća propustiti i ovaj susret. Ni Partizan nije kompletan, nedostajat će im Dragan Milosavljević i Andrej Milutinović.

Zbog tih izostanaka Partizan je brzo reagirao i potpisao otvoreni ugovor s Lukom Bogdanović. Ovo 204 cm visoko krilo ima veliko inozemno iskustvo iza sebe i Beograđani se nadaju da će on pokrpati rupe do povrataka ozlijeđenih. Spomenimo da će tu utakmicu prenositi DOMA TV.

Union Olimpija u Beograd Crvenoj zvezdi vjerojatno putuje bez Gregor Hrovata koji se oporavlja od slomljenog nosa, a sasvim sigurno bez Jake Brodnika. Biti će to teško gostovanje Ljubljančana. Kod Zvezdaša upitan je Stefan Jović koji je odradio samo jedan trening u sedam dana. On je utakmici s Cibonom ponovo je osjetio bol i pod velikim je znakom pitanja.

Krka je fantastično krenula i s dvije pobjede protiv Cibone i Partizana nalazi se u vrhu. Pobjednički niz mogu nastaviti na svom parketu protiv Metalca Farmakoma, ali bez ozlijeđenog Luke Lapornika. I nastupi Erjona Kastratija i Nebojše Joksimovića su upitni.

Kako smo već pisali, Cibona će protiv MegaVvizure igrati bez Filipa Krušlina koji je pretrpio ozljedu koljena. Kod Budućnosti nedostaje Nikola Ivanović, a Suad Šehović, Čedomir Vitkovac i Vasilije Baćović su upitni za utakmicu protiv MZT Skopje Aerodrom.

Zadrani dočekuju Levski u punom sastavu. Nakon ultrazvuka, klupski liječnik dr. Davor Predovan je rekao kako se radi o lakšem istegnuću tetive stražnje lože lijeve noge Jamesa Florencea i on će nastupiti protiv Bugara.

Related Articles