Nedjelja, 1 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Slavonski Brod otpustio Šamiju i doveo novog playa

  Košarkaši Slavonskog Broda intenzivno nadoknađuju vrijeme koje je izgubljeno zbog činjenice da su tek polovicom rujna startali s pripremama za novu sezonu. Prilika za to im se otvorila u prošlom kolu jer su zbog neparnog broja klubova u ligi bili slobodni pa je stanka u prvenstvu iskorištena za uigravanje momčadi, krpanje sitnih ozljeda i ojačavanje igračkog kadra.

  - Advertisement -

  Tako je novi igrač Brođana postao 21-godišnji Tuzlak Dejan Marković koji će pojačati konkurenciju na poziciji razigravača. Karijeru je započeo u Sloboda Diti, tri godine igrao je u čitlučkom Brotnju, a u Slavonski Brod dolazi iz bosanskohercegovačkog drugoligaša SKK Student iz Mostara.

  Novost iz brodskog tabora je i odlazak Dominika Šamije s kojim je, zbog povrede klupske discipline, Uprava kluba raskinula ugovor.

  Vijestima iz Slavonskog Broda dodajmo da je klub danas javnosti predstavio novu web stranicu, u najavi su i druge promotivne aktivnosti, a sve s ciljem da se, unatoč najtežim financijskim i rezultatskim vremenima od svog postojanja, klub otvori javnosti i ponovno vrati dobru atmosferu i gledatelje na tribine kao zalog za budućnost i neka bolja vremena.

  Brođani prvoligaško natjecanje nastavljaju domaćim dvobojem protiv sinjskog Alkara koji je u dvorani Vijuš na rasporedu u subotu s početkom u 19 sati.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE