Slavonski Brod: Ozljeda prvog playa, stigla zamjena

Array

Ionako prilično složenu situaciju Slavonskog Broda, ovoga tjedna dodatno je zakomplicirala ozljeda njihovog prvog playmakera Nikole Blaževića kojemu je stradala zadnja loža te će, prema prvim procjenama, njegov oporavak trajati oko mjesec i pol dana.

Veliki je to udarac za Brođane, budući da prave zamjene za Blaževića na mjestu razigravača de facto nemaju pa je, s obzirom na tanak kadar na backup pozicijama, uprava kluba morala brzo reagirati i potražiti nova rješenje za utakmice koje slijede.

U Slavonski Brod je tako stigao 21-godišnji Antonio Kraljić, bivši mladi reprezentativac i kapetan juniora Zagreba koji su se 2011. godine, predvođeni Darijom Šarićem i Marijom Hezonjom, okitili naslovom prvaka Europe.

Kraljić je visok 192 centimetara i pokriva pozicije razigravača i beka šutera, a osim za Zagreb, nastupao je i u dresu Zaboka, Zapruđa, Dubrave i Šanca. Upravo je u Karlovcu završio prošlu sezonu, gdje je, s prosjekom od 21.2 koša u deset nastupa, bio najbolji strijelac proljetne polusezone A2 lige Zapad.

Premijerni nastup Kraljića u dresu Slavonskog Broda očekuje se već sutra, kada u sklopu 4. kola A1 lige Brođani gostuju kod riječkog Kvarnera.

Related Articles