Slovenski razigravač potpisao za Kvarner 2010

Array

Prošlosezonski igrač slovenskog prvaka Krke iz Novog Mesta, Bojan Krivec, novi je igrač Kvarnera 2010, a suradnja je potpisana na dvije godine.

Cijelu svoju dosadašnju karijeru Krivec (188, 25) je proveo nastupajući za Krku, prošavši i sve mlađe kategorije u klubu iz rodnog grada. U zelenom dresu je osvojio tri naslova slovenskog prvaka, te 2011. godine Eurochallenge kup, a prošle je sezone najbolje brojke postizao u ABA ligi, gdje je za nešto više od 16 minuta u prosjeku postizao 4,6 poena uz 1,8 skokova i 2,3 asista.

Riječ je o jako dobrom igraču koji je bio prvak Slovenije. I što je za nas najvažnije, potpisali smo ugovor na dvije godine. U kombinaciji je bio i Uroš Zadnik iz Zadra, ali je on otpao jer je htio ugovor na samo jednu godinu. To nam ne odgovara jer želimo posložiti momčad za barem sljedeće dvije sezone“, izjavio je za portal Sportcom.hr predsjednik Kvarnera 2010 Duško Miočić.

Krivec je prvo pojačanje riječkog prvoligaša, nakon što je klub ranije dogovorio suradnju s perspektivnima Ferenčićem, Gudićem, Koljaninom i Veljačićem. Također doznajemo da je klub odustao od pregovora s Matijom Češkovićem koji odlazi u Rumunjsku, te Sinjaninom Josipom Blajićem, a da se s centrom Teom Šimovićem još uvijek pregovara oko produljenja suradnje.

Related Articles