Spahija doveo NBA veterana

Maccabi našega Nevena Spahije trenutno je 13. na ljestvici Eurolige, s omjerom pobjeda i poraza 1-4. Muče se s rotacijom na vanjskim pozicijama, ozljeđen je Jeremy Pargo koji je imao veliku rolu u izraelskoj ekipi. Već neko vrijeme pokušavali su dovesti malo ozbiljnije pojačanje, a sada su to i ostvarili dovođenjem nba veterana, Ramona Sessionsa. 

Ramon Sessions veliko je pojačanje za Maccabi, svi znamo da nije u zlatnim godinama, ali igrač s ovakvim NBA pedigreom ima što za pokazati u Euroligi. Ramon je mijenjao sredine dosta često u svojoj 11 godina dugoj NBA karijeri, čak osam puta. Najbolju sezonu je odigrao za Milwaukee 2013-2014 s prosjekom od 15. 8 poena i 4.8 asistencija po utakmici. Malo veći košarkaški entuzijasti sjetit će se njegove sezone 2011-2012 u Lakersima, kada je bio prva opcija s klupe. Lakerse su te sezone predvodili Kobe Bryant i Pau Gasol. Igrao je još za Charlotte, New York, Cleveland, Washington, Minnesotu i Sacramento.

Prvi je ovo klub s ove strane Atlantika za američkog veterana, nadajmo se da će opravdati svoje ime i zakomplicirati situaciju u Euroligi. Treći je ovo bivši NBA igrač na raspolaganju za Nevena Spahiju, u rosteru već imaju Tarika Blacka i Johnnya O’Bryanta.

https://www.instagram.com/p/Bp1cMDIFRna/