Spahija: Meni ne treba alibi, ja sam htio dobiti ovu utakmicu

Array

Cibona je danas poražena od francuskog Le Mansa u prvom kolu Eurocupa. Vukovi su se približili u samoj završnici nakon što su gubili i 17 razlike te su imali napad za produžetak koji nažalost u nekoliko navrata nisu iskoristili, a trener domaćih Neven Spahija izjavio je sljedeće:

“Ja ne bi rekao da je ovo na kraju bila nesreća. Morali smo puno pametnije odigrati od prve minute i imati puno bolju reakciju u prvom poluvremenu. Ekipa je na kraju utakmice imala fenomenalnu reakciju zadnjih 7 minuta, ali ne želim samo 7 minuta, već odličnu reakciju cijelu utakmicu. Mi se želimo staviti u grupu kakva je Cedevita, Radnički, Crvena Zvezda… Meni ne treba alibi, ja sam htio dobiti ovu utakmicu. Tu je sigurno jedna dugogodišnja crna rupa koju treba ispraviti.”

“Ja moram davati minutažu igračima, pa makar ona bila šuplja. Drugi ulazak Junakovića nam je puno pomogao. Ja ne mogu obećati svaku pobjedu, ali mogu obećati da ćemo u drugom dijelu sezone biti bolji. Nisam rekao da ćemo gubiti, ali dat ćemo sve od sebe. Bekovi koji su dobivali pomoć centara su bili premekani. Ovo je ritam NBA-a, sutra ćemo krenuti dalje s treningom, moram se okrenuti utakmici s Budućnosti.”

S druge strane trener pobjednika John-David Jackson bio je ljutit jer su umalo uprskali sigurnu pobjedu:

Bio sam ljut jer je ovo nama kao poraz zbog naših grešaka. Tri četvrtine smo igrali super, ali je Cibona u zadnjih deset minuta pokazala što zna. Mislim da imamo talent za ići dalje i proći grupu. Što se tiče Cibone, ispočetka mi nisu izgledali dominantni, no sada ih gledam kao tim koji će sve više rasti. Rekao sam ako ovdje pobijedimo, puno će nam značiti.”

Related Articles