Spahija: Nisam u Caji zato jer nisam pristao na ponuđene uvjete

Array

Iako je uz Svetislava Pešića bio najveći favorit za preuzimanje klupe Caje Laboral, hrvatski trener Neven Spahija nije se vratio u klub s kojim je osvojio naslov španjolskog prvaka 2008. godine.

Šibenski je stručnjak pojasnio da je razlog tome njegovo odbijanje ponude koju mu je dao predsjednik baskijskog kluba Jose Antonio Querejeta, nakon čega je košarkašku momčad iz Vitorije preuzeo drugi hrvatski stručnjak, Splićanin Žan Tabak.

Nisam pristao na uvjete ugovorne suradnje koji su mi ponuđeni. To je jedina istina” – pojasnio je Spahija želeći demantirati napise u pojedinim baskijskim medijima, poput El Correa i Noticias de Alave, koji su sugerirali da je Querejeta odustao od hrvatskog trenera stoga što ovaj “nije u stanju kontrolirati svlačionicu”.

Strahovito mi je žao što se takve diskvalifikacije pojavljuju u javnosti. Radi se o klasičnom “falta de respeto”, kako bi rekli Španjolci. Pomanjkanju poštovanja. I najobičnijem pamfletu!”, dodao je Spahija najavivši da će izjavu preko svog zastupnika dostaviti španjolskim medijima.

Related Articles