Spaladium Arena u punom kapacitetu

Želje saveza, navijača i igrača su se ostvarile. Pet dana uoči početka kvalifikacijskog turnira Stožer civilne zaštite Splitsko- dalmatinske županije dopustio je da se turnir igra pred punim tribinama. Splitski Spaladium broji preko 10 tisuća mjesta što će sigurno biti jak vjetar u leđa našoj reprezentaciji. Ipak u Spaladium neće moći svatko. Stožer je objavio popis uvjeta koje morate ispuniti kako bi Bogdanovića i ekipu mogli gledati uživo.

  • Prije više od 14 dana primili drugu dozu cjepiva protiv COVID-19, odnosno, ukoliko se radi o cjepivu koje se prima u jednoj dozi, primili jednu dozu prije više od 14 dana ili 
  • preboljeli bolesti COVID-19, a da od preboljenja nije prošlo više od 180 dana ili
  • preboljeli bolest COVID 19 i cijepili se najmanje jednom dozom cjepiva ili
  • unatrag 72 sata bile negativne prilikom testiranja PCR testom ili unatrag 48 sati bile negativne prilikom testiranja brzim antigenskim testom na SARS-CoV2.

Organizator natjecanja obavezan je kontrolirati ispunjavanje navedenih uvjeta, a dokazuje se EU digitalnom COVID potvrdom ili potvrdom PCR/brzog antigenskog testa na SARS CoV2 s QR kodom izdanom od nadležne zdravstvene ustanove” objavio je savez na službenim stranicama.

Navijače na tribine pozvao je izbornik Veljko Mršić:

Zaista bih želio da se dvorana napuni maksimalno koliko može jer to nam je stvarno potrebno. Drugačije je igrati pred punom dvoranom i zato pozivam sve zaljubljenike u košarku da dođu, da nas podrže i da zajedno, u jednoj sinergiji, izborimo plasman na Olimpijske igre i da uživamo u ta četiri dana vrhunske košarke.”

Punim tribinama u njegovom rodnom gradu raduje se i kapetan Roko Leni Ukić

“Koliko god ljudi žele doći, toliko i ne znaju kakva je točno situacija vezano uz mjere. Mjere su takve kakve jesu, kako kod nas tako i svugdje drugdje. Tko želi doći, morat će ipak napraviti malu osobnu žrtvu, ako to tako možemo nazvati, kako bi izvadio potrebne papire za ući u dvoranu. Najsretniji bi bili da toga nema i da svatko može ući samo s ulaznicom, međutim situacija je svugdje ista… Unatoč svemu tome, pozivam ljude da dođu u što većem broju, koliko god to bude moguće i da nas podrže jer nemamo priliku svaki dan igrati tako velike utakmice na domaćem terenu, pogotovo u Splitu. Nadam se da će nam biti velika podrška i da ćemo mi uz njih biti pravi.”

Ulaznice se mogu kupiti putem sustava ulaznice.hr za 70 ili 100 kuna.

Ulaznice možete osvojiti i putem naše nagradne igre, potrebno je samo lajkati našu Facebook stranicu, zapratiti nas na Instagramu te označiti osobu koju želite povesti sa sobom na utakmicu.

FOTO: hks-cbf.hr

Related Articles