Srđan Subotić: “Vjerujem da ćemo biti borbeni i motivirani”

Večerašnjim derbijem između Splita i Cibone zaključiti će se drugo kolo HT Premijer lige.

Raspoloženje u splitskoj momčadi nije najbolje, vezali su tri poraza u službenim utakmicama, a težak raspored nastavlja se već ovog tjedna – večeras dočekuju Cibonu, a već u četvrtak na Gripe stiže Partizan.

“Cibona izgleda jako dobro, nalazi se u odličnoj formi. Naš primarni zadatak je odgovoriti u energetskom dijelu, zaustaviti njihovo trčanje prema naprijed kojim stvaraju višak i dolaze do lakih poena. Vjerujem da ćemo biti borbeni i motivirani, vraća nam se publika na tribine nakon 18 mjeseci, koja će nam dati dodatni impuls za pozitivan rezultat”, rekao je Splitov trener Srđan Subotić.

Uz povratak publike, razlog za optimizam Split može tražiti i u pozitivnim rezultatskim nizovima. Prošle sezone nisu upisali ni jedan poraz na Gripama u domaćim natjecanjima, a protiv Cibone imaju osam pobjeda u nizu – zadnje slavlje Vukova pamtimo još iz listopada 2019. godine.

Na utakmicu se može ući samo s ulaznicom, EU digitalnom COVID potvrdom i osobnom iskaznicom (ili putovnicom), a na Gripama će na dan utakmice biti postavljeni punktovi (od 10h do 12h te od 16.30h do 20h) za brzo testiranje.

Također, utakmicu je moguće pratiti u izravnom prijenosu (20h) na Arena Sport televiziji.

FOTO: fiba.basketball

Related Articles