Ponedjeljak, 26 srpnja, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Što je Splitu ovo trebalo?

  Iako objektivno imaju momčad koja je mogla i do Lige za prvaka, Žuti su došli u situaciju da spašavaju goli prvoligaški život.

  - Advertisement -

  Dvije utakmice s Hermes Analiticom odlučivat će o sudbini nekadašnjeg trostrukog europskog prvaka, kluba koji je sa svakom novom vladajućom strukturom upadao u sve dublji glib. Sadašnji su vladari Gripa, na čelu s bivšim vaterpolistom Robertom Andrijićem, napravili gotovo nemoguće – nadmašili su sve svoje prethodnike u rekordno kratkom periodu i Žute doveli na rub provalije.

  Za proteklih godinu dana dug je povećan za tri milijuna kuna, Radna zajednica nije dobila ni posljednje dvije redovne plaće (zaostale nećemo ni spominjati), duguje se sadašnjim igračima, nezadovoljstvo i frustracija mogu se osjetiti u svakom kutku Gripa.

  Hoće li direktor, članovi UO ili sportski direktor u sjeni Dino Rađa dogovarati za svoje poteze ili će poput igračke legende lijepo “oprati ruke” i svaliti krivnju na nekog drugog? Iako svi koji su upućeni u ovosezonsku hijerarhiju na Gripama itekako dobro znaju da je Rađa odlučivao o svim kadrovskim pitanjima (čekalo ga se npr. da se vrati sa Super Bowla kako bi potvrdio angažman Ivice Burića), bivši predsjednik nipošto ne želi preuzeti odgovornost.

  Poučeni iskustvima iz posljednjih dvadesetak godina više i ne vjerujemo da će krivce stići kazna. Najviše što možemo poželjeti je da ih se u budućnosti drži što dalje od Gripa.

  Za kraj spomenimo da od potencijalnih ulagača trenutno najbolje kotira “Stanić grupa”. Mamić i Svaguša spremni su kao glavni sponzori uložiti 500 tisuća kuna godišnje, dok su Josip Stojanović Jolly i Burak Canboy potpuno marginalizirani. Canboy, ugledni i iskusni poslovni čovjek, želio je Žute kao svoje vlasništvo, ali se Grad zbog parcele zemlje ne želi riješiti “neželjenog djeteta”.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE