Utorak, 28 lipnja, 2022
More

  Subotić: “Znamo koja je naša realnost”

  Split nije uspio ponoviti prošlosezonski uspjeh i ući u finale HT Premijer lige. U polufinalu ih je zaustavio aktualni prvak Zadar koji je slavio u majstorici na Gripama.

  Komentar utakmice i cijele sezone dao je trener Splita, Srđan Subotić.

  “Sve čestitke Zadru na pobjedi i prolasku u finale. Mislim da je ovo bila jedna izrazito dobra serija. Obje ekipe su bile jako motivirane za prolazak, ali Zadar je danas bio za nijansu bolji i zasluženo ide u finale. Pogodili su neke jako važne šutove na kraju utakmice, vezali su nekoliko trica, a mi smo promašili zicere i otvoreni šut. Još uz to, Zadar je zabio veliki broj koševa iz slobodnih bacanja gdje su došli do laganih poena, koji su bili potrebni u ovakvoj utakmici.”

  Odlična atmosfera na ispunjenim Gripama…

  “Atmosfera je bila odlična s jedne i s druge strane, bio je pravi gušt igrati. Razočaranje zbog poraza je tu, ali mi znamo koja je naša realnost i što smo uspjeli napraviti. Naravno da smo htjeli još više od toga, što se i vidjelo, ali realno je Zadar kvalitetnija ekipa u odnosu na nas.”

  Komentar na cijelu sezonu?

  “Rekao sam već jednom, nitko ne zna što se tu sve događalo, s čime smo se borili pa evo i u ovoj seriji – ozljeda Perkovića, Shorter na injekcijama… Sve u svemu, mislim da je sezona bila dobra, ništa više i ništa manje od toga.”

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave