Humanitarni turnir Božić na hakli – apel lopovima da vrate medalje i pehare

Array

Organizatore Božića na hakli, humanitarnog turnira u korist Socijalne samoposluge koja brine za više od 2000 Riječana, nije uplašio najavljeni smaka svijeta, ali su im zagorčili život lopovi koji su provalili u njihovo vozilo. Otuđili su sve nagrade, plakate i novce za organizaciju turnira. Odlična ekipa humanitaraca koja je dugo pripremala ovaj projekt i koja je uspjela skupiti podršku velikog broja ljudi poručuju da će se turnir svakako održati.

Šalju apel “uvaženoj gospodi” koja je tijekom večeri provalila u kombi i ukrala sve medalje, pehare i nagrade za sutrašnji humanitarni turni, torbu sa svim trenažnim, klupskim i turnirskim dokumentima te oko 2000 kn za pokrivanje troškova organizacije tog istog turnira, da bude toliko razumni i da to na bilo koji način vrate.

“Uzmite mobitel, robu, tenisice, torbu, pumpe za lopte i sve ostale pizdarije, ma i ****** pare, ali ako ima imalo ljudskosti u vama sve ostalo ostavite negdje pokraj restorana Lovorka, gdje ste sve to i uzeli. Hvala!”

Podsjećamo, sutra (21. prosinca) u dvorani Centra Zamet od 13 do 21 sat biti će održan humanitarni turnir Božić na hakli na kojemu se kotizacije plaćaju u prehrambenim proizvodima, a sva prikupljena hrana biti će donirana riječkoj Socijalnoj samoposluzi. Prijavljeno je preko 70 ekipa, stignete još sastaviti svoj tim. Kotizacija po igraču iznosi dvije prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, a pozvani su i gledatelji da se pridruže ovoj akciji.

facebook.com/bozic.nahakli

Završimo ovu godinu svi zajedno na hakli čineći pritom jedno veliko dobro djelo. Siromaštvo nije izbor, a pomaganje jest.

Related Articles