Tajna veza između biznisa i sporta

Array

Očuvati zdravlje u vrijeme kada previše radimo i previše mislimo na posao postao je pravi izazov. Iz dana u dan raste broj onih koji su svjesni da je fizičko i mentalno zdravlje ipak najvažnije od svega drugoga što možemo imati.

Business basketball league je jedinstveni projekt u cijeloj jugoistočnoj Europi koji okuplja poslovne ljude u sportskoj atmosferi te uspješno povezuje biznis i sport.

“Cilj ove ideje na samom početku je bio pružiti poslovnim ljudima sportsku rekreativnu aktivnost, koja će se održavati kontinuirano te istovremeno imati funkciju kvalitetnog team buildinga. Svi znamo da su dobri međuljudski odnosi temelj dobrog poslovanja. Košarkaška liga je idealan spoj rekreacije, očuvanja zdravlja, zabave i bildanja odnosa”, objašnjava začetnik ideje i organizator diplomirani profesor kineziologije Pere Markić.

Business League, iako sastavljena od košarkaških zaljubljenika – amatera, nosi natjecateljski duh i predstavlja svojevrsni sraz manadžerskih, poduzetničkih te poslovnih ekipa koje čine natjecatelji jedne tvrtke, kompanije, poduzetničkog pothvata.

“Trenutno se u ligi natječu ekipe: ABB, Atlantic Grupa, Ernst and Joung, Inter-net, KPMG, Pevec, PWC Hrvatska, RWE Energija, Sportmixta, Visage Tehnologies, a finalna utakmica, popraćena brojnim drugim atraktivnim sadržajima, bit će upriličena krajem ožujka. Od listopada krećemo u novu sezonu sa brojim novim ekipama,” dodaje Pere Markić.

Projekt sadržava obilje popratnih promotivnih sadržaja poput Funny corner-a, Humanitarnog kutka, Sportskog kutka za zabavni trenutak (Business sportske zabave).

Također sadrži ono neizostavno za sve marljive sportaše bez obzira jesu li rekreativci ili spremni za NBA ligu – bogate nagrade!

“Spojili smo biznis i sport i doprinijeli kvaliteti života poslovnih ljudi. Kreirali smo ugodan ambijent u koji se stalno vraćaju i koji je postao treće mjesto između privatne i poslovne sfere njihovih života. Pozitivno raspoloženje i dobra energija na svakoj utakmici je naš stvarni uspjeh, zadovoljstvo i najveća nagrada,” zaključuje Markić.

Više o zanimljivom natjecanju na: https://bbl.hr/

Related Articles