Talijani na Hrvatsku bez Gentilea i najvećih zvijezda

Array

Dok je dosta reprezentacija objavilo svoje popise za treći kvalifikacijski ciklus za Svjetsko prvenstvo 2019. godine, još se čeka onaj najvažniji. Dok čekamo hrvatski, ali i talijanski popis (naši prvi protivnici krajem lipnja), jedino što je sigurno da Alessandro Gentile neće sigurno nastupati protiv Hrvatske. Šuter poznat po incidentima mora na operaciju desne, šuterske ruke zbog kojeg će biti odsutan minimalno dva mjeseca.

Gentile će tako propustiti treći kvalifikacijski Window, ali i otkazan je njegov nastup u ljetnoj NBA ligi gdje je trebao nositi dres Houston Rocketsa. Prema talijanskim medijima, Gentile će pokušati pronaći NBA sreću u rujnu kada se nada pozivu u veteranski kamp Rocketsa. Najvjerojatnije će Talijani biti uskraćeni i za nastup njihovog najboljeg košarkaša, Marca Belinellija koji će propustiti kvalifikacijski ciklus zbog situacije s ugovorom.

No, neugodne Talijane će stoga predvoditi Aradori, Della Valle i ostatak družine, dok se za sada nisu oglasili Nicolo Melli i Gigi Datome, dvojac koji nastupa za turski Fenerbahče.

Related Articles