Theodore pojačao Cedevitu

Array

Problemi sa silnim ozljedama Cedevitinih razigravača primorao je klub iz Sutinskih vrela na potragu za još jednim pojačanjem na toj poziciji. Ta potraga danas je okončana dovođenjem 23-godišnjeg Jordana Theodorea.

“Sretan sam što sam stigao u jedan takav klub kao što je Cedevita, u momčad sa puno vrhunskih igrača. Prvi kontakt sa gradom je sjajan i vjerujem da me očekuje puno lijepih trenutaka u Zagrebu”, izjavio je Theodore za službenu stranicu Cedevite po dolasku u Zagreb.

Theodore je doveden iz Turske Antalyje, za koju je bilježio 14.8 koševa, 4 asistencije, 3.4 skoka i 1.8 ukradenih lopti za 29 minuta po utakmici, gdje je stigao nakon što nije bio izabran na prošlogodišnjem NBA draftu.

“U Antalyji sam bio najbolji igrač, podjednako na playu i na dvici kada je to trebalo. Vjerujem da će momčad osjetiti moju energiju i da ću tako pomoći ostvarenju visokih klupskih ciljeva. Mogu igrazi klasičnog organizatora igre ili na pozicijama šutera. Svejedno je što će trener tražiti od mene. Siguran sam da ću dati svoj doprinos pobjedama”, dodao je Jordan.

Treneru Jakši Vuliću bit će na raspolaganju u hrvatskom prvenstvu u srijedu kada dočekuju uvijek neugodan Zadar u Ligi za prvaka, no prije toga mora proći još i liječnički pregled.

Novi Amerikanac u redovima Cedevite svoju je karijeru započeo na sveučilištu Seton Hall gdje se iskazao kao ekstremno brzi igrač s loptom koji može prodrijeti do koša kada god to poželi.

Prvi trening s novom momčadi zakazan je za četvrtak navečer.

Related Articles