Tomić: Što mi vrijedi biti najbolji ako gubimo

Array

Hrvatski košarkaš Ante Tomić sjajno igra ove sezone u redovima Barcelone u koju je stigao tijekom ljeta iz najvećeg rivala Real Madrida.

Dubrovčanin je vodeći strijelac i skakač, te igrač s najboljom valorizacijom u Barceloni, ali unatoč tome, katalonskoj momčadi ide vrlo loše u španjolskom prvenstvu u kojem je prije nedjeljnog 15. kola skupila već sedam poraza.

“Osobno se osjećam vrlo dobro i sretan sam kako se stvari razvijaju, ali nadam se da će to pomoći momčadi da počne pobjeđivati. Izgubili smo zadnje tri utakmice i ništa mi ne vrijedi što sam bio najbolji. Važno je da pobjeđujemo, nije bitno tko igra dobro, a tko loše. Moramo si međusobno pomagati kako bismo počeli pobjeđivati”, rekao je Tomić za AS.

Madridski je dnevnik podsjetio hrvatskog košarkaša da unatoč sjajnim ovosezonskim brojkama, mnogi i dalje kritiziraju njegovu igru u obrani.

“Nikome ne želim ništa poručiti. Svojim blokadama i doprinosom u obrani mogu dokazati da to nije točno, ali svatko može misliti što god hoće.”

U nedjelju navečer će u Blaugrani gostovati Tomićev bivši klub, dosad neporaženi Real Madrid. Ima li u 25-godišnjem centru želje za osvetom?

“Nema osvete. Nije mi to uopće prošlo glavom jer sam sada ovdje, uživam u Barceloni i ne gledam unatrag.”

Related Articles