Tomislav Gabrić novi je član francuskog Elan Chalona!

Nakon što je prošle sezone nastupao za poljsku Astoriju i njemački Oldenburg, povremeni hrvatski reprezentativac Tomislav Gabrić, novi je član francuskog drugoligaša Elan Chalona. Klub koji je 2017. bio prvak Francuske, doveo je Gabrića s ciljem da se što brže vrate u prvu ligu.

“Veselim se odlasku u Chalon, s trenerom sam se čuo prije tjedan dana i praktički smo sve dogovorili. Obostrano je zadovoljstvo i radi se o velikom klubu koji je na žalost ispao u drugu ligu, ali cilj je povratak i nadam se da ćemo ga ostvariti. Velike zahvale i mojoj agenciji QSA koja radi vrhunski posao.” – rekao je Tomislav za naš portal nakon potpisa ugovora.

Rođeni Šibenčanin je u Poljskoj prošle sezone bilježio 13,7 poena uz 4,4 skoka po utakmici. U Njemačkoj je upisao 8 poena uz 1,6 skoka po susretu.

“Tomislav ima tu svestranost koja nam može pomoći da postignemo svoj cilj”

“Tražili smo svestranog igrača koji bi nam mogao pomoći na različitim pozicijama. Tomislav ima tu svestranost koja nam može pomoći da postignemo svoj cilj tijekom duge sezone. “ – izjavio je Leo De Rycke sportski direktor Elan Chalona za službene stranice kluba.

Podsjetimo Gabrić je bio član U-18 reprezentacije koja je 2012 bila prvak Europe, ali i član Cibone u povijesnom naslovu ABA lige 2014.

Foto: Fiba.basketball

Related Articles