Tomislav Radoš napustio Dardu i prešao u Osječki sokol

Array

Prije nešto više od tjedan dana pisali smo o mladom 18-godišnjem Tomislavu Radošu koji je bio nezadovoljan statusom u košarkaškom klubu Vrijednosnice OS Darda. Bez obzira na tadašnju izjavu sportskog direktora kluba koji je istaknuo kako klub i dalje računa na nekadašnjeg zlatnog reprezentativnog kadeta, Radoš je uspio pronaći zajednički jezik s klubom i raskinuti ugovor.

Rođeni Đakovčanin je u Dardu prešao prije dvije godine, a ugovorom je trebao biti vezan još naredne tri, no manjkom seniorskih minuta Radoš je i javno poručio kako je nezadovoljan te da želi promijeniti sredinu.

Napomenimo još jednom kako je najbolji strijelac A2 lige istok (prosjek od 23,5 poena po utakmici) odigrao svega 27 minuta u A1 ligi što se spominje kao glavni uzrok prelaska u Osječki sokol.

Novi sudionik prvoligaške hrvatske košarke, Osječki sokol je tako nakon Veljka Budimira uspio dovesti još jednog košarkaša iz susjedstva. A ono što je još važnije, Radoš je ovog ljeta “zaštićeno” godište, što bi mu konačno moglo ponuditi više seniorske prilike u prvoj ligi.

Related Articles