Srijeda, 1 prosinca, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Trener Šibenke:”Odradili smo dobar posao, bili bi zadovoljni da budemo u zlatnoj sredini”

  Deset dana prije početka HT Premijer lige, trener GKK Šibenke Dženan Rahimić u razgovoru za Šibenski portal otkrio je koliko je zadovoljan odrađenim pripremama.

  - Advertisement -

  “Mislim da smo u danim okolnostima odradili dobar posao. Miković i Širko imali su problema s manjim ozljedama, ali ozdravili su, tako da smo svi na broju. Što se tiče pripremnih utakmica, jasno da je bilo puno grešaka, ali je bilo i dosta pozitivnih stvari, pogotovo u napadačkom dijelu. U ovom preostalom periodu poradit ćemo na otklanjanju nedostataka, tako da ćemo spremni dočekati prvo kolo.” – kaže Rahimić.

  Novi igrači, dodaje, dobro su se uklopili, uključujući i Amerikanca Freemana.

  “Pokazao se dobrim s obzirom da godinu dana nije igrao. Solomun će nam jako dobro doći u reketu, a Širko i Miković su dovedeni kako bi bili nositelji ekipe. Zadovoljan sam i reakcijom domaćih, mladih igrača i siguran sam da će dati svoj doprinos” – ističe Rahimić, koji je realan što se tiče očekivanja, ambicija.”

  “Ekipe će od petog do dvanaestog mjesta biti dosta izjednačene, tek će ova četvorka odskakati (Cibona, Zadar, Split, Gorica, op.a.). Znači puno će toga ovisiti o danu, o raspoloženju igrača u danom trenutku. Ono što bi nas zadovoljilo jest da sezonu obilježenu pandemijom odradimo bez stresova, dakle da budemo u nekoj zlatnoj sredini.” – zaključio je Dženan Rahimić.

   

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE