Utorak, 15 lipnja, 2021
More

  Ne propustite

  Mia Mašić je košarkašica koja podiže temperaturu i izvan parketa

  Mia Mašić je poznata i popularna hrvatska košarkašica koja osim na parketu temperaturu često “podiže” na svojim društvenim mrežama. Hrvatska reprezentativka igra u sjajnoj formi posljednje vrijeme te je standardni član Bralićeve ekipe.

  Mia Mašić ima veoma zanimljiv Instagram profil

  https://www.instagram.com/p/CE91V59l01P/?utm_source=ig_web_copy_link

   

   

  Osim zanimljivog sadržaja s treninga, Mia je stvorena i za fotomodeling te je često proglašavana kao jedna od najzgodnijih sportašica u Hrvatskoj..O njoj su pisali i neki lokalni pa i nacionalni hrvatski mediji pa je često meta vijesti iz hrvatske.

  https://www.instagram.com/p/B6NxiGeouEh/?utm_source=ig_web_copy_link

  https://www.instagram.com/p/CATAN1nln_G/?utm_source=ig_web_copy_link

  https://www.instagram.com/p/CFpmMpFFoIF/?utm_source=ig_web_copy_link

  Tko je Mia Mašić ?

  Mia je izvršna košarkašica koja stiže rodom iz Rijeke te je u svojoj karijeri nastupala za brojne klubove. Osim hrvatski klubova kao što je riječki FSV, Mia je svoju reputaciju stekla igrajući u Italiji, a od jeseni 2020. godine je članica njemačkog Hannovera.

  Dolaskom Stipe Bralića na izborničku funkciju, Mia postaje dijelom hrvatske ženske košarkaške reprezentacije te je standardna igračica iz početne petorke, redovno zadužena za najzahtjevnije protivnice u obrambenim zadaćama. Dobre igre nisu prošle nezapaženo što je rezultiralo transferom u njemačkog prvoligaša.

  Mia je ranije u karijeri, osim u Italiji, nastupala za Pleter, FSV Rijeku te Le Havre.

   

  Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

   

  Objavu dijeli MIA🌹 (@masic.mia2)

  zadnje objave