Trešnjevka 2009 gostuje u Celju

Array

Trešnjevka 2009 danas u Celju igra prvu utakmicu WABA lige u novoj godini. Nakon osam utakmica, ekipa Deana Nemca je na posljednjem mjestu bez pobjede, a izgledi da protiv jedne od najboljih ekipa u WABA ligi dođu do slavlja su minimalni.

Nika Mühl, košarkašica ŽKK Trešnjevka 2009: “Ekipa nam je trenutno u odličnom stanju, uložili smo velik napor i odradili odlične treninge kako bi bile spremne za početak sezone. Celje je u ovoj utakmici sigurno favorit, ali smatram da smo sad puno uigranije i da će biti puno lakše prenijeti na teren sve što se od nas traži. Ovakve utakmice savršeno služe kao trening uigravanja za one bitnije utakmice koje tek dolaze.”

Maruša Seničar, košarkašica ŽKK Cinkarna Celje: “Svaka buduća utakmica u WABA ligi je vrlo važna za nas, zato što želimo na finalni turnir. Na posljednjim utakmicama nismo došli do pobjede, ali vjerujem da će danas biti drugačije. Favoriti smo i to treba opravdati. Moramo maksimalno voditi računa o uputama i fokusirati se na cijelu utakmicu.”

Utakmica je u dvorani Gimnazije Celje – Center, s početkom u 18.00 sati.

Related Articles